Obsah
KUCHAŘ/KA
Co Vás čeká
- příprava, výroba, kompletace a výdej jídel
- dodržování všech lokálních standardů společnosti
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
- vzdělání v oboru gastronomie a zkušenosti na obdobné pozici min. 3 roky
- znalost HACCP
- odpovědnost za kvalitu vyrobené stravy
- smysl pro detail a tvůrčí přístup k práci
- organizační schopnosti
- flexibilní a komunikativní osobnost
- schopnost týmové práce a ochotu učit se novým věcem
- trestní bezúhonnost
Výhodou bude, pokud budete umět
- příprava kalkulací
Co vám můžeme nabídnout
- příjemné pracovní prostředí
- práci v mladém kolektivu
- občerstvení na pracovišti
- zaměstnanecké slevy
- vzdělávací kurzy
Požadované vzdělání: středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Typ pracovního poměru: práce na plný úvazek
Typ smluvního vztahu: pracovní smlouva
Střídání dlouhý, krátký týden
Termín nástupu: ihned