Pivo ZLoun s.r.o.

IČ: 22799125      DIČ: CZ22799125 Rybalkova 1267   Louny 440 01

 

 

Kontaktní osoby: sládek,jednatel Radek Taraba    tel.č.:+420725061111 sladek@pivozloun.cz

 

obchodní zástupce  Václav Landa  tel.č.:+420604267711 obchod@pivozloun.cz

 

administrativa Andrea Tarabová tel.č.:+420603199990 info@pivozloun.cz

 

provozovatel baru Taťána Zikmundová tel.č.:+420604485748 IČ: 86753584           zikmundovatana@ seznam.cz

 

bar: tel.č.736400655

 

 

 

 

 

Otevřeno:

 

Dolní lokál

PO-ČT: 16:00 - 02:00

PÁ-SO: 16:00 - 04:00

NE:      16:00 - 24:00

 

Horní lokál

zavřeno

 

 

Kuchyně

provoz zrušen

 

 

Credit Card Logos

Svátek

Svátek má Martina

 

Spolupracující firmy

Pivo Grando

No To Snad Neni Možnýhttp://www.elektrobouda.cz/

Fiala

Deník

Drogerie Pavlík a synové

Pavlík & synové

 

Krušnohorská pivní stezkahttp://www.facebook.com/krusnohorskapivnistezka/

Navigace

Odeslat stránku e-mailem

Obsah

 

Číšník/servírka

 

Co Vás čeká

- poskytování rady při výběru pokrmů a nápojů

- přijímání objednávek

- servírování a vydávání pokrmů a nápojů, obsluha u pultu i u stolu

- obsluha výčepního zařízení, ošetřování a nalévání nápojů

- výroba nápojů podle receptur a jejich servírování

- účast na přípravě a obsluha při slavnostních akcích

- přijímání, projednávání, příp. předávání reklamací kuchyni či jinému oddělení

- úklid na svém pracovišti

 

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

- smysl pro detail a tvůrčí přístup k práci

- organizační schopnosti

- flexibilní a komunikativní osobnost

- schopnost týmové práce a ochotu učit se novým věcem

- trestní bezúhonnost

 

Co vám můžeme nabídnout

- příjemné pracovní prostředí

- práci v mladém kolektivu

- občerstvení na pracovišti

 

Požadované vzdělání: střední odborné

 

Typ pracovního poměru: hlavní pracovní poměr/brigáda

 

Typ smluvního vztahu: smlouva/dohoda o provedení práce

 

Jedná se o 

 - hlavní prac. poměr, krátký - dlouhý týden, nebo 

 - o výpomoc ve všední dny a víkendy, zpravidla od 16 do 20 hodin, dle potřeby restaurace a možností zaměstnance.

 

Termín nástupu: ihned