#

Navigace

Obsah

KUCHAŘ/KA

Co Vás čeká

- příprava, výroba, kompletace a výdej jídel

- dodržování všech lokálních standardů společnosti

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

- vzdělání v oboru gastronomie a zkušenosti na obdobné pozici min. 3 roky

- znalost HACCP

- odpovědnost za kvalitu vyrobené stravy

- smysl pro detail a tvůrčí přístup k práci

- organizační schopnosti

- flexibilní a komunikativní osobnost

- schopnost týmové práce a ochotu učit se novým věcem

- trestní bezúhonnost

Výhodou bude, pokud budete umět

- příprava kalkulací

Co vám můžeme nabídnout

- příjemné pracovní prostředí

- práci v mladém kolektivu

- občerstvení na pracovišti

- zaměstnanecké slevy

- vzdělávací kurzy

 

Požadované vzdělání: středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou

Typ pracovního poměru: práce na plný úvazek

Typ smluvního vztahu: pracovní smlouva

Střídání dlouhý, krátký týden

 

Termín nástupu: ihned